PCB -tillverkare samarbetar med elfordonsleverantören

träffar: 15

Släpp tid: 2023-02-18 17:21:47


we are en ledande tillverkare av tryckta kretskort (PCB), och de kontaktades av Lvyuan elektriska fordon, en tillverkare av elfordon, för att leverera PCB för sina laddningsstationer. Projektet involverade tillverkning och leverans av tusentals PCB inom en snäv tidsram.

in 2020, under det vikade-19 -utbrottet i Kina, ökade den utomeuropeiska efterfrågan på lvyuan elektriskt fordonsföretag avsevärt. Företaget hade tillräckligt med produktionskapacitet för att tillverka elfordon, men PCBA (tryckt kretskortmontering) som de krävde var inte deras expertis och de hade inte tillräckligt med lager för att uppfylla produktionskraven i denna ordning. Som ett resultat vände de sig brådskande till oss för att få hjälp.

samarbetet mellan de två företagen som involverade flera utmaningar, inklusive:

· tight -tidsfrister: Lvyuan elektriska fordon hade en strikt tidsfrist att möta för lanseringen av lanseringen av Derasnya laddstationer, som sätter press på oss att leverera PCB i tid. . 

·

communication: De två företagen var tvungna att kommunicera effektivt för att säkerställa att eventuella frågor behandlades snabbt och att projektet förblev på rätt spår. elektriska fordon. Teamet inkluderade ingenjörer, kvalitetskontrollpersonal och projektledare, som arbetadenära med sina motsvarigheter på Lvyuan

elektriska fordon. Inspektioner, funktionstestning och miljötestning. Testningsprocessen hjälpte till att identifiera eventuella defekter eller problem med PCB: erna, som sedan behandlades snabbt.

 samarbetet mellan We

and Lvyuan

elektriska fordon var en framgång, med PCB som levererades vid tid och uppfyller kvalitetskontrollstandarderna. Projektet framhöll vikten av effektivt samarbete, kommunikation och kvalitetskontroll i tillverkningsindustrin.  by arbetadenära med sin klient, vi kan övervinna utmaningarna och leverera höga PCB som uppfyller behoven hos Lvyuan elektriska fordon. Projektet hjälpte också till att stärka förhållandet mellan de två företagen, vilket kan leda till ytterligare samarbete i framtiden.

 

2024 Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd Alla rättigheter förbehållna.

Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd  Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd  Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd  Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd